Ukraine

Intellias продовжує збирати гроші для армії — загальна сума перевищила 2 мільйони гривень

News
March 4, 2022

Компанії Intellias продовжує збирати гроші для української армії. У перші дні повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну спеціалісти компанії зібрали понад 600 тисяч гривень. Наразі загальна сума зібраних коштів перевищила 2 мільйони гривень. Більшу частину цих коштів буде передано фонду «Повернись живим» для придбання дронів та іншої необхідної техніки. Решту компанія зараз витрачає на купівлю тепловізорів для військових.

Ініційований Тарасом Гончаром збір коштів розпочався 16 лютого на внутрішній корпоративній платформі IntelliShare. Там спеціалісти та спеціалістки компанії переказували внутрішню валюту або свої робочі години, які відразу конвертувались у гривневий еквівалент. За три перші дні вдалося зібрати понад 600 тисяч гривень. Збір коштів триває, і наразі загальна сума становить близько 2,2 мільйона гривень.

Основна частина зібраних коштів — 2 мільйони гривень — буде передана фонду «Повернись живим». Це — найбільший в Україні фонд допомоги армії. З 2014 року він забезпечує всі військові підрозділи в зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) тепловізорами та нічною оптикою, мобільними комплексами спостереження, безпілотниками та іншою високоточною технікою. Організація навчає військових за 4 інструкторськими напрямами, розробляє аналітику в оборонній сфері, реалізовує проєкти зі спортивної реабілітації ветеранів та розвитку ветеранського бізнесу.

На зібрані кошти планується придбати дрони та інше необхідне військове спорядження. Компанія також уже передала 200 000 гривень на закупівлю тепловізорів для однієї з українських військових частин.

Тим часом ми анонсуємо новий збір — на потреби ЗСУ. Зібрані кошти будуть розподілені та скеровані на потреби Національної гвардії України, Національної поліції України та Міністерства оборони України.

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 2500 спеціалістів. Розробницькі центри компанії розташовані в Україні (Львів, Київ, Одеса, Харків, Івано-Франківськ, Дніпро), Польщі (Краків) та Сербії (Новий Сад). Також Intellias представлений у Німеччині, Ізраїлі, США, Саудівській Аравії та Об’єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. Крім того, компанія вже двічі отримувала таке ж звання від Forbes Ukraine.

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.